Mesali
360° scan

een complete VR ervaring

360° rondleiding

Onmisbaar in jouw online marketingplan

In deze digitale tijden brengen steeds meer mensen tijd door op het internet. Niet enkel voor werkdoeleinden of amusement, maar steeds meer om zich te informeren en aankopen te doen. Het aantal internet verkopen stijgt ieder jaar en deze trend zal zich de komende jaren blijven verderzetten. Dit brengt met zich mee dat er een nieuwe vorm van marketing is onstaan, namelijk online marketing.

In de vluchtige wereld van online marketing is het zeer belangrijk de aandacht van de klant te trekken. Eens je de aandacht van de klant hebt, wil deze zo goed mogelijk geïnformeerd worden en bovenal een positief gevoel ervaren bij het surfen op jouw website. Het is de enige manier om jouw klant betrokken te houden. In de digitale wereld is de volgende afleiding slechts een seconde verwijderd.

 De 360° viewer is de ideale manier om online klantbetrokkenheid te vergroten. Met de spectaculaire 3D-visuals heb je meteen de aandacht van de klant te pakken. Daarnaast zorgen deze 3-beelden voor een interactie tussen de klant en jouw product. Dit maakt dat jouw klant meer tijd doorbrengt op jouw website. Uit studies is gebleken dat de kans dat de online gebruiker werkelijk tot aankopen overgaat, rechtevenredig is met de tijd die hij spendeert aan het bekijken van het product. Het is ook mooi meegenomen dat deze extra views op jouw website er voor zorgen dat je beter scoort in de zoekmachines als Google en Bing. Dit zonder torenhoge advertentiekosten.

 Bovendien heeft de 3D-simulatie die de 360° viewer van jouw product maakt ,ook een interactieve functie. De klant kan niet zomaar de verschillende onderdelen bekijken, hij kan daarnaast zelf bepalen hoe hij naar jouw product kijkt. Iemand die op zoek is naar een nieuwe woning bijvoorbeeld bepaald op die manier zelf het tempo van de rondleiding. Hij kan zelfs verschillende keren teruggaan naar dezelfde plaats. Tijdens een fysiek bezoek aan de woning zal je nooit op die manier naar de woning kunnen kijken.  Door middel van deze interactie krijgt de klant  als het ware het gevoel zelf de touwtjes in handen te hebben en dit creëert een grote emotionele betrokkenheid.

 

Hoe werkt het?

Wanneer we spreken over 3D en virtual reality denken veel mensen dat dit ingewikkeld en tijdrovend is. Het lijkt nog een ver van hun bed show, maar niets is minder waar. Het is meer en meer een deel van ons dagelijks leven. Denk maar aan autobesturing, domotica of chatbots bij je aankopen. Iedereen voelt zich welkom wanneer je een tekstkader ziet verschijnen in de benedenhoek van de website met de belofte dat jouw vragen snel zullen beantwoord worden.

Mensen willen immers snel geholpen worden. Die snelle service kunnen ook wij u garanderen bij het maken van een 3D scan. Wij gaan alsvolgt te werk:

1. Als eerste wordt het pand ter plaatse ingescand met 3D camera.

2. Vervolgens creëert onze software een 3D ruimte.

3. Als laatste stap gaan we deze scan integreren. Meestal gebeurt dit op jouw     website. De klant kan deze ervaring vervolgens beleven waar hij wil. De 3D scan is compatibel voor gebruik op een vaste computer, tablet of smartphone.

 

Wil je echter nog een stap verder gaan? Geen probleem. Je kan de 3D scan van jouw pand inladen in een VR bril. Dit is de kers op de taart en geeft het gevoel echt in het pand te vertoeven!

Onderscheid uzelf met een VR-ervaring voor uw klanten.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Laat de 360 viewer werken voor jou

Zoals hierboven vermeld is de 360° viewer een onmisbaar deel om jouw online sterker in de markt te zetten. Maar daarnaast heeft deze camera nog praktische voordelen die je een heleboel tijd en werk zullen besparen:

 

  • Verkoop op afstand. Op deze manier bespaar je tijd en onkosten
  • Producten kunnen gelinkt worden. Dit moet je niet manueel doen, maar gebeurt volledig automatisch
  • Gebruik van 4K foto’s. Op deze manier kan je de foto voor zichzelf laten spreken. Er is geen extra fotograaf nodig.
  • Hij maakt een automatisch vloerplan. Dit geeft de klant een duidelijk beeld van je product. Waar anders veel uitleg nodig is om mensen een voorstelling te geven van je product, gebeurt dit nu in 1 oogopslag

 

eindeloze toepassingen

Een 360° scan heeft kan toegepast worden op zowat ieder product. Er zijn echter wat sectoren waarin het nut van deze 3D-scan ten volle tot zijn recht kan komen:

Vastgoed , handel, restaurant, hotel, kijkwoning, wellness, sportcentra, vakantiewoningen, autohandelaars, binnenspeeltuinen, Musea, …

Bekijk hier onze demo’s

Bezorg ons uw gegevens (locatie, grootte pand, ….)

h

U krijgt spoedig een offerte toegestuurd

Na goedkeuring offerte scan binnen 14 dagen uitgevoerd…

24 uren na het scannen is uw ruimte virtueel bezoekbaar!

Bezorg ons uw gegevens (locatie, grootte pand, ….)

h

U krijgt spoedig een offerte toegestuurd

Na goedkeuring offerte scan binnen 14 dagen uitgevoerd…

24 uren na het scannen is uw ruimte virtueel bezoekbaar!

Onderscheid uzelf met een VR-ervaring voor uw klanten.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Schansstraat 145

3550 Heusden

info@mesali.eu

011 53 38 54

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!