GstarCAD 2021

Het beste alternatief voor CAD oplossingen!

GstarCAD is bekende alternatieve CAD-software met hoge compatibiliteit met ACAD. Met bijna 30 jaar voortdurende verbetering en lean innovatie is GstarCAD vandaag ver vooruit op het gebied van prestaties, stabiliteit en andere belangrijke indicatoren en wordt het toonaangevende CAD-software ter wereld.

Compatibiliteit

Performantie

Innovatie

Verbeteringen

Licentie opties

Na slechts 15 minuten zult u merken dat u bekend bent met GstarCAD

We ontwikkelen een extreem hoge ACAD-compatibele oplossing. Als u een ACAD-gebruiker was, zult u onder de indruk zijn van de hoge compatibiliteit. U gaat binnenkort tekeningen maken en verwerken op exact originele manieren.
Controleer vergelijkingstabel
Krijg volledige functies

Bespaar tijd met snellere loopsnelheid

Hogere prestaties spelen een belangrijke rol in GstarCAD 2021. De prestaties van veelgebruikte bewerkingen zoals “OPEN”, “QSAVE”, “PLOT”, “CLIP”, “TRIM”, “PASTE”, “MOVE”, “DYNAMIC SELECTION” en meer opdrachten zijn aanzienlijk sneller dan andere CAD-software.

Versnel uw opstelling met unieke praktische hulpmiddelen

GstarCAD biedt meer dan 100 unieke en innovatiehulpmiddelen zoals “Samenwerking”, “Gebiedstabel”, “Auto Layer”, “Viewport to Layout”, “Autoxlstable”. Ze worden aangenomen om uw teken snelheid aanzienlijk te versnellen.

Nieuwigheden

IFC voor BIM Nieuwe functies en verbeteringen in 3D PDF-export van hoge kwaliteit Snelle eigenschappen Betere ondersteuning voor 4K-weergave API-verbetering en meer add-ons ondersteund …

Flexible Licensing

Wij bieden flexibele licenties, u kunt de eeuwigdurende licentie kopen, u bent vrij om de licentiemodus te kiezen en u beslist wanneer u wilt upgraden.

Eeuwigdurende vergunning

GstarCAD is beschikbaar als een “permanent gelicentieerd” product. U bezit het eeuwigdurende recht om de gekochte licentie te gebruiken. Het is handiger dan ACAD-abonnementen.

Flexibele toegang tot upgrade

GstarCAD-licentiemodus is beschikbaar met zowel serienummer als USB-dongle, elk kan worden gebruikt voor stand-alone of netwerklicentie. U kunt een van beide kiezen op basis van uw zakelijke behoeften.

Flexibele toegang tot upgrade

U kunt uw licentie upgraden voor elke nieuwe versie of dezelfde versie blijven gebruiken. Wanneer u uw licentie upgradet, blijft de eeuwigdurende licentie ongewijzigd.

Meer Producten

DWG FastView

DWG FastView

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!