NIEUWS

VR of AI, geen ver van ons bed show.

Wanneer we spreken over Artificial Intelligence (AI) en Virtual Reality (VR) denken veel mensen dat dit ingewikkeld en tijdrovend is. Het lijkt nog een ver van hun bed show, maar niets is minder waar. Het is meer en meer een deel van ons dagelijks leven. Zo verbinden we met gemak onze smartphone aan onze laptops, vragen we Siri muziek af te spelen en geven sommige koelkasten zelfs aan dat het tijd is om boodschappen te doen. Kortom AI is niet meer weg te denken en nog maar een kleine stap verwijderd van VR. Het gaat de komende jaren een steeds grotere rol spelen. Zo ook in jouw ontwerpen.

Krijg het werk gedaan in de wereld van vandaag.

SketchUp Viewer geeft je de kracht om betere ontwerpen te maken. Waar het werk ook gedaan moet worden, met de SketchUp Viewer breng je al je ontwerpen tot leven. Bekijk het ontwerp in de ruimte waar het gerealiseerd gaat worden of dompel jezelf onder in Virtual Reality en bekijk het ontwerp vanuit elke hoek. Zo overtuigt je jouw klanten nog voordat je de tekeningen indient!

Toegang tot de Augmented, Virtual en Mixed Reality Viewer krijgt u met de aankoop van SketchUp Pro Subscription versie of van SketcUp STUDIO Subscription versie.

Breng uw project tot leven met slechts 1 muisklik.

Enscape is een virtual reality (VR) en realtime render Extension voor SketchUp. Met slechts één klik kunt u Enscape starten en binnen enkele seconden kunt u virtueel door uw volledig gerenderde project lopen. Alle wijzigingen in SketchUp zijn onmiddellijk beschikbaar om te evalueren in Enscape.

Het biedt de ontwerper een snelle manier van 3D visualisatie, waardoor er snel ontwerpbeslissingen gemaakt kunnen worden.

Met Enscape tilt u uw presentaties, of het nu in-house is of bij een klant, naar een hoger niveau. De real-time rendering & Virtual Reality zorgen voor snellere iteraties en een efficiëntere workflow. Het is zo gemakkelijk in gebruik dat extra training eigenlijk niet nodig is. Mocht u toch problemen ervaren, neem dan contact met ons op.

De komende jaren zal Artificial Intelligence en Virtual Reality net als het internet en de livevideo, ook een normaal deel van ons dagelijks leven worden. Mis de boot dus niet en ontdek snel hoe deze nieuwe technologieën ook jouw workflow en ontwerpen nog beter kunnen maken!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!