Cookie beleid

Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op augustus 14, 2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Onze website, https://mesali.eu (hierna: “de website”) maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën “cookies” genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

7.2 Marketing cookies

Op deze website gebruiken wij advertentiecookies, zodat het online advertentieaanbod voor u kan worden gepersonaliseerd, en wij (en derde partijen) inzicht kunnen verkrijgen in campagneprestaties. Dit gebeurt op basis van een profiel dat wij opstellen op basis van uw klik- en surfgedrag binnen en buiten https://mesali.eu. Middels de cookies wordt aan u als websitebezoeker een unieke cookie-ID gekoppeld, zodat u onder andere niet meerdere keren dezelfde advertentie te zien te krijgt.

Aangezien deze cookies worden aangemerkt als tracking cookies, vragen wij voor het plaatsen hiervan dan ook uw toestemming.

7.3 Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook en LinkedIn om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook en LinkedIn. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook en LinkedIn zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen veranderen) om te lezen wat deze doen met uw (persoonlijke) gegevens die, zij verwerken met behulp van deze cookies. De gegevens die worden opgehaald, worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook en LinkedIn zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8 Geplaatste cookies

MailChimp
Doel: Dit cookie wordt gebruikt om nieuwsbriefinschrijvingen te volgen.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookies worden gebruikt om inschrijvingen voor de nieuwsbrief en emails bij het betalen te kunnen volgen. MailChimp gebruikt cookies om informatie op te slaan zodat er remarketing gedaan kan worden.
Gebruikte namenDelen
mailchimp_landing_site, mailchimp.cart.current_email, mailchimp.cart.previous_email, mailchimp_user_email, mailchimp_user_previous_email, mailchimp_cart_current_email, mailchimp_cart_previous_emailPrivacyverklaring
Google Analytics
Doel: Performance
Retentieperiode: Van sessies tot 2 jaar
Beschrijving: Wij maken gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google. Google Analytics maakt gebruik van cookies waarmee we het gebruik van onze website kunnen analyseren en rapporten over de website-activiteit en internetgebruik kunnen samenstellen.
Gebruikte namenDelen
_ga, _gid, _gat, _gaexp, _utm, __utmc, UTMD_, __utmv, __utmz, _gat_gtag_UA_ID, gadwp_wg_default_view, gadwp_wg_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_ir_default_metricPrivacyverklaring
Under Construction Page
Doel: This cookie is used to show an under construction page.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: This cookie is used to show an under construction page.
Gebruikte namenDelen
ucp_tabsPrivacyverklaring
WP_API Schema
Doel: Dit cookie maakt het mogelijk om een cookiemelding te tonen.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Dit cookie maakt het mogelijk om een cookiemelding te tonen.
Gebruikte namenDelen
moove_gdpr_popupPrivacyverklaring
WordPress.com
Doel:
Retentieperiode:
Beschrijving: Verzamelen van statistieken omtrent gebruikers activiteit om gebruikerservaring te verbeteren.
Gebruikte namenDelen
tk_lr, tk_or, tk_r3dPrivacyverklaring
PHP Session ID
Doel: Gebruikersdata opslaan op verschillende pagina’s voor functionele doeleinden
Retentieperiode: Slaat gegevens op die gebruikers kunnen gebruiken in de webapplicatie
Beschrijving: Sessions zijn een eenvoudige manier om data op te slaan voor individuele gebruikers. Session ID’s worden verzonden naar de browser door middel van cookies en de ID wordt gebruikt om bestaande sessiedata te achterhalen
Gebruikte namenDelen
PHPSESSIDPrivacyverklaring
JetPack
Doel:
Retentieperiode:
Beschrijving:
Gebruikte namenDelen
tk_tc, tk_qs, tk_ai, jetpackStatePrivacyverklaring
WooCommerce
Doel: Dit cookie wordt geplaatst om de verkopen en winkelwagen items bij te houden.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Dit cookie wordt geplaatst om de verkopen en winkelwagen items bij te houden.
Gebruikte namenDelen
wc_cart_hash_xxxxxx, wpwoocommerce_session_xxxxxx, woocommerce_recently_viewed, woocommerce_items_in_cart, woocommerce_cart_hash, wp_woocommerce_session_xxxxxxPrivacyverklaring
Auto Optimize
Doel: This cookie makes it possible to aggregate, minify and cache scripts and styles. It also injects CSS in the page head by default, moves and defers scripts to the footer and minifies HTML. This means that it speeds up the website, and can therefor be considered as a functional cookie.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: This cookie makes it possible to aggregate, minify and cache scripts and styles. It also injects CSS in the page head by default, moves and defers scripts to the footer and minifies HTML. This means that it speeds up the website, and can therefor be considered as a functional cookie.
Gebruikte namenDelen
autoptimize_feedPrivacyverklaring
WordPress
Doel: WordPress log in cookie
Retentieperiode: 30 dagen
Beschrijving: Cookie om je ingelogd te houden.
Gebruikte namenDelen
_wordpress_Privacyverklaring
WordFence
Doel:
Retentieperiode:
Beschrijving: Houdt een gebruikersduur bij zodat de paginaweergaven gegroepeerd kunnen worden.
Gebruikte namenDelen
wfvt_xxxxxx, wordfence_verifiedHuman, wfwaf-authcookie, wfwaf-authcookie-partial_, wf-scan-issue-expanded-1Privacyverklaring
Algolia
Doel: Dit cookie wordt gebruikt door de Algolia search functie.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Dit cookie wordt gebruikt door de Algolia search functie.
Gebruikte namenDelen
algoliasearch-client-jsPrivacyverklaring
Google Ads Optimization
Doel: Gepersonaliseerde advertenties
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: Google volgt gebruikers over diverse platformen om gebruikers te kunnen voorzien van gepersonaliseerde advertenties
Gebruikte namenDelen
PREF, NID, id, _drt_, HSID, SSIDAPISID, SAPISID, __ut, OGPC, SID, HSID, SSID, APISID, SNID, CONSENT, _gat_gtag_UA_xxxxxxPrivacyverklaring
Facebook
Doel: Gepersonaliseerde advertenties
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: Facebook gebruikt cookies om gebruikers te kunnen voorzien van gepersonaliseerde advertenties
Gebruikte namenDelen
fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datr, _fbpPrivacyverklaring
Linkedin
Doel: LinkedIn plaatst cookies om gebruikers te volgen
Retentieperiode:
Beschrijving:
Gebruikte namenDelen
X-LI-IDCPrivacyverklaring
Google Fonts
Doel: Display of fonts on our website
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: We use the Google Fonts API to display fonts on our website. The Google fonts API requests your IP address when visiting our website.
Gebruikte namenDelen
tcb_google_fontsPrivacyverklaring
Google Maps
Doel: Display maps on our website
Retentieperiode: 30 dagen
Beschrijving: We have embedded Google Maps on our website. Our website connects to the Google Maps API to display these maps. The Google Maps API requests your IP address.
Gebruikte namenDelen
Privacyverklaring
Vimeo
Doel: Om video’s te vertonen maken we gebruik van Vimeo, een website voor het delen van video’s. De ingesloten Vimeo-speler gebruikt cookies om te controleren of bepaalde gebruikers bepaalde functies of voorkeuren hebben geselecteerd.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Cookies die data verzamelen van individuele bezoekers.
Gebruikte namenDelen
vuid

, __utma, __utmt_player, __utmz, __utmc, __utmbPrivacyverklaring
YouTube
Doel: YouTube Cookie om data te verzamelen van individuele bezoekers.
Retentieperiode: 30 dagen
Beschrijving: Cookies die data verzamelen van individuele bezoekers.
Gebruikte namenDelen
Privacyverklaring
WP Do Not Track
Doel: Deze cookie blokkeert tracking scripts en cookies van derden, zoals plugins en WordPress Thema’s
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie blokkeert tracking scripts en cookies van derden, zoals plugins en WordPress Thema’s
Gebruikte namenDelen
wp-donottrack_feed, dont_track_mePrivacyverklaring
Complianz
Doel: Onthoud de cookie waarschuwing keuze
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Complianz bewaart gebruikersvoorkeuren voor de Cookie Melding
Gebruikte namenDelen
cmplz_all, cmplz_event_xxx, cmplz_stats, cmplz_id, complianz_config, complianz_consent_status, complianz_policy_idPrivacyverklaring
ET Editor
Doel: Deze cookie wordt ingesteld door ET Editor en wordt gebruikt als sessie cookie.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Dit cookie stelt ons in staat om de website op verschillende manieren aan te passen via een Page Builder tool.
Gebruikte namenDelen
et-editor-available-post, et-editor-available-post-xxxx-bbPrivacyverklaring
Bleeper Live Chat
Doel: Deze cookie is van Bleeper Live Chat en wordt gebruikt voor live chatmogelijkheden tijden het bezoeken van de website.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie is van Bleeper Live Chat en wordt gebruikt voor live chatmogelijkheden tijden het bezoeken van de website.
Gebruikte namenDelen
bleeper_customerID-xxxxxx, bleeper_current, bleeper_firstPrivacyverklaring
WP_API Schema
Doel: Deze cookie maakt het mogelijk om Schema JSON-LD / SEO markup aan te bieden voor artikelen, evenementen, lokale bedrijven, producten, recepten, reviews en nog veel meer.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie maakt het mogelijk om Schema JSON-LD / SEO markup aan te bieden voor artikelen, evenementen, lokale bedrijven, producten, recepten, reviews en nog veel meer.
Gebruikte namenDelen
wp-api-schema-model, wp-api-schema-model_xxxxxxPrivacyverklaring

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op als u deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, dan horen wij graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

10 In- en uitschakelen en verwijdering van cookies

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser. Of u kunt uw voorkeuren op de volgende pagina aangeven: www.youronlinechoices.eu.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via:

Mesali bvba
Schansstraat 145

3550 Heusden
België
Website: https://mesali.eu
Email: info@mesali.eu
Telefoonnummer: 011 53 38 54

Trek cookie toestemming inHuidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Krijg tips & tricks en onze laatste aanbiedingen in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!