Xuver

 

De visualisatietechnologie van Xuver creëert een weergaloze visualisatie vanuit de door u aangeleverde 3D-bron, te bekijken vanuit de eigen browser. Deel, beheer en leg uw ontwerp op ongekend efficiënte wijze voor aan de klant met deze speciaal voor dit doel ontwikkelde webbased viewer. Uw 3D-bestand, in samenspel met deze snelle convert en webbased viewer, brengt al uw ontwerpen tot leven!

 

Maar deze unieke viewer kan meer, veel meer. Want wat dacht u bijvoorbeeld van het creëren van een complete digitale omgeving waarmee u zonder twijfel hoge ogen gooit bij de bezoekers van uw website? Deze webbased viewer is een echte meerwaarde op het gebied van website-beleving. Dankzij de vele communicatiemogelijkheden in de viewer ontstaat er een echte interactie met uw websitebezoeker, klant of opdrachtgever.

 

Met de viewer van Xuver is de tijd voorbij dat er zware programma’s gedownload moesten worden voordat er een ontwerp toonbaar was. Makkelijk, snel en efficiënt. Probeer GRATIS de 30 dagen trial-versie!

 

 

Web-Based Viewer

De door Xuver ontwikkelde Web-Based 3D Viewer werkt op basis van de nieuwste web technologieën. 3D graphics kunnen hiermee in webpagina’s weergegeven worden zonder zware downloads.

Convert

In onze viewer worden bestaande 3D bronnen en/of modellen geconverteerd naar een virtuele omgeving. Hiermee maakt u het model gebruiksvriendelijk en toegankelijk op het internet.

Browser en Besturingssystemen

Onze viewer wordt ondersteund door: webbrowsers Google Chrome, Firefox en Safari. Geschikte Besturingssystemen zijn, vanaf Windows 7, Mac OS 10.6 of hoger, Linux en Chrome OS.

Mobile

Onze Mobiele Viewer is uniek en beschikbaar voor alle mobiele devices. Loop door een virtuele omgeving in uw handpalm, met gebruiksvriendelijke navigatie en schitterende graphics.

\

Avatar

De door ons ontwikkelde viewer is een virtuele bezichtigingstool. Deze functionaliteit maakt het u of een bezoeker mogelijk middels een avatar, online door een virtuele omgeving te lopen.

w

Spraakmodule

Zodra er meerdere bezoekers in dezelfde virtuele omgeving zijn kunt u met elkaar praten middels een eigen ontwikkelde spraakmodule na activering van uw microfoon.

Z

Gebruiksvriendelijk

Met één muisklik zonder download in de webbrowser een virtueel model bezoeken. Met eenvoudige navigatie via de pijltjestoetsen en de muis. Zonder enige CAD kennis beleeft u een 3D model.

Virtual Reality

In Virtual Reality door uw ontwerpen en 3D bestanden lopen? Xuver maakt een unieke VR beleving mogelijk met de Mobiele 3D Viewer. Het enige wat u nodig heeft is een VR Cardboard.

Snel een overzicht krijgen van wat Xuver te bieden heeft?

Enkele uitgelichte filmpjes over Xuver. Maar kijk ook even op ons YouTube Kanaal, daar kan je tal van andere filmpjes vinden over Xuver. Wil je Xuver zelf eens ervaren, Download dan Xuver GRATIS voor 30 dagen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!