GstarCAD 2022

Efficiënt ontwerpen en nauwkeurig plotten

Over GstarCAD

GstarCAD is bekende alternatieve CAD-software met een hoge compatibiliteit met ACAD. Met bijna 30 jaar continue verbetering en lean innovatie, loopt GstarCAD vandaag ver voor op het gebied van prestaties, stabiliteit en andere belangrijke indicatoren en wordt het toonaangevende CAD-software ter wereld.

Over GstarCAD

We ontwikkelen een extreem hoge ACAD-compatibele oplossing. Als u ACAD-gebruiker was, zult u onder de indruk zijn van de hoge mate van compatibiliteit. In slechts 15 minuten zult u merken dat u bekend bent met GstarCAD.

Native DWG/DXF-ondersteuning

Volledig compatibel met AutoCAD ® in dataformaat.

Vertrouwde interface en commando

Ondersteun zowel de klassieke als de lintinterface.
Ga aan de slag met de bekende opdrachtstructuur en snelkoppeling.

Makkelijk te importeren

Importeer uw printers, sjablonen, blokken, Lisp-programma’s of lay-outs met slechts enkele klikken.

Innovatieve hulpmiddelen

GstarCAD biedt meer dan 100 unieke en innovatieve tools zoals “Samenwerking”, “Area Table”, “Auto Layer”, “Viewport to Layout”, “Autoxlstable”. Ze worden gebruikt om uw tekensnelheid aanzienlijk te versnellen.

Verbetering plotten

In GstarCAD 2022 zijn het PDF-plotstuurprogramma, de plot met transparantiefunctie, het plotten van rasterafbeeldingen en de functie voor het plotten van verborgen schaduwen aanzienlijk verbeterd. De ploteffecten zijn nu nauwkeuriger en nauwkeuriger.

Opgewaardeerde rasterengine

Een verbeterde rasterengine is geïntegreerd in GstarCAD 2022 en maakt meer afbeeldingsformaten mogelijk, zelfs afbeeldingen van 1 miljard pixels kunnen correct worden toegevoegd, bekeken, gewijzigd en geplot.

Verbetering van dimensietools

In GstarCAD 2022 worden de opdrachten DIMREASSOCIATE, DIMREGEN, DIMCENTER, Stretch Dimension Group en DIMLAYER ondersteund om de weergave van dimensies redelijker en nauwkeuriger te maken.

Onze toepassingen

We werken samen met lokale ontwikkelaars om industriële oplossingen voor klanten te bieden. Tegenwoordig draaien honderden professionele applicaties op GstarCAD voor industrieën met betrekking tot AEC, Mechanica en Productie, Elektriciteit en Elektronica, GIS, Survey en Mapping, Civiele Techniek, enz.

Electrical

Structural

Mechanical

HVAC

Manufacturing

AEC

Flexibele licenties

We bieden flexibele licenties, u kunt de eeuwigdurende licentie kopen, u bent vrij om de licentiemodus te kiezen en u bepaalt wanneer u wilt upgraden.

Perpetual License

GstarCAD is beschikbaar als een “permanent gelicentieerd” product. U bezit het eeuwigdurende recht om de gekochte licentie te gebruiken. Het is handiger dan ACAD-abonnementen.

Flexibele toegang tot upgrade

GstarCAD-licentiemodus is beschikbaar met zowel serienummer als USB-dongle, elk kan worden gebruikt voor een zelfstandige of netwerklicentie. U kunt een van beide kiezen op basis van uw zakelijke behoeften.

Flexibele toegang tot upgrade

U kunt uw licentie voor elke nieuwe versie upgraden of dezelfde versie blijven gebruiken. Wanneer u uw licentie opwaardeert, blijft de eeuwigdurende licentie ongewijzigd.

Meer Producten

DWG FastView

3D FastView

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!