GstarCAD Linux 2024

De GstarCAD Linux-versie is compatibel met Ubuntu-, Debian-, Astra Linux-systemen en AMD 64 CPU’s.

*Gratis proefperiode van 30 dagen, geen creditcard vereist.

Over GstarCAD

GstarCAD is bekende alternatieve CAD-software met een hoge compatibiliteit met ACAD. Met bijna 30 jaar continue verbetering en lean innovatie, loopt GstarCAD vandaag ver voor op het gebied van prestaties, stabiliteit en andere belangrijke indicatoren en wordt het toonaangevende CAD-software ter wereld.

Vertrouwd en gemakkelijk overstappen

We ontwikkelen een extreem hoge ACAD-compatibele oplossing. Als u ACAD-gebruiker was, zult u onder de indruk zijn van de hoge mate van compatibiliteit. In slechts 15 minuten zult u merken dat u bekend bent met GstarCAD.

Native DWG/DXF-ondersteuning

Volledig compatibel met AutoCAD ® in dataformaat.

Vertrouwde interface en commando

Ondersteun zowel de klassieke als de lintinterface.
Ga aan de slag met de bekende opdrachtstructuur en snelkoppeling.

Makkelijk te importeren

Importeer uw printers, sjablonen, blokken, Lisp-programma’s of lay-outs met slechts enkele klikken.

Innovatieve hulpmiddelen

GstarCAD biedt meer dan 100 unieke en innovatieve tools zoals “Samenwerking”, “Area Table”, “Auto Layer”, “Viewport to Layout”, “Autoxlstable”. Ze worden gebruikt om uw tekensnelheid aanzienlijk te versnellen.

Prestatieverbetering

GstarCAD 2023 is sterk geoptimaliseerd in prestaties door ondersteuning van Multi-Core en Parallelle verwerking. De prestaties van veelgebruikte bewerkingen zoals “OPEN”, “QSAVE”, “PLOT”, “COPY” en meer commando’s zijn aanzienlijk sneller dan andere CAD-software.

API-verbetering

Lisp Debugger and 64Bit Visual Basic for Applications (VBA) has been integrated in GstarCAD 2023. Meanwhile, GstarCAD 2023 GRX is perfectly compatible with AutoCAD ObjectARX 2020 APIs, programs can be successfully compiled, loaded and used without editing code.

Dynamische invoer

In GstarCAD 2024 is het dynamische invoersysteem geüpgraded door Dimension Input, een verticale lijst met dynamische aanwijzingen en gescheiden aanwijzerinvoervakken toe te voegen om ontwerpprofessionals een eenvoudiger te gebruiken ervaring te bieden en de ontwerpefficiëntie te verbeteren.

Onze toepassingen

We werken samen met lokale ontwikkelaars om industriële oplossingen voor klanten te bieden. Tegenwoordig draaien honderden professionele applicaties op GstarCAD voor industrieën met betrekking tot AEC, Mechanica en Productie, Elektriciteit en Elektronica, GIS, Survey en Mapping, Civiele Techniek, enz.

Electrical

Structural

Mechanical

HVAC

Manufacturing

AEC

Flexibele licenties

We bieden flexibele licenties, u kunt de eeuwigdurende licentie kopen, u bent vrij om de licentiemodus te kiezen en u bepaalt wanneer u wilt upgraden.

Perpetual License

GstarCAD is beschikbaar als een “permanent gelicentieerd” product. U bezit het eeuwigdurende recht om de gekochte licentie te gebruiken. Het is handiger dan ACAD-abonnementen.

Flexibele toegang tot upgrade

GstarCAD-licentiemodus is beschikbaar met zowel serienummer als USB-dongle, elk kan worden gebruikt voor een zelfstandige of netwerklicentie. U kunt een van beide kiezen op basis van uw zakelijke behoeften.

Flexibele toegang tot upgrade

U kunt uw licentie voor elke nieuwe versie upgraden of dezelfde versie blijven gebruiken. Wanneer u uw licentie opwaardeert, blijft de eeuwigdurende licentie ongewijzigd.

Meer Producten

DWG FastView

3D FastView

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!