Welkom bij SketchUp Pro

Uw toolkit met essentiële snelkoppelingen en
must-have Extensions om u op weg te helpen.

3D-modellering voor professionals? Komt in orde.

Een geweldige mix van onze klassieke desktopsoftware, onze glanzende nieuwe SketchUp Pro voor web-modeler en allerlei dingen waar u de afgelopen jaren naar hebt gevraagd – inclusief de mogelijkheid om projecten in de cloud te publiceren, delen en op te slaan met Trimble Connect.

Verbeterde Outliner

Een GROTE verandering in modelorganisatie: Outliner. In een poging om de modelprestaties te verhogen, hoeft u niet langer Layers op Layers te creëren. Beheer en organiseer uw model direct binnen Outliner. Met het gebruiksvriendelijke oog-icoon kunt u wisselen tussen de belangrijkste onderdelen van uw model, zoals de plattegronden van de hoofdverdieping en het meubilair.

Nieuwe grips op bounding boxes

Wanneer u een punt pakt dat in een object verborgen is (zoals een achterste hoek of middelpunt) en het gaat verplaatsen, zal uw object automatisch transparant worden wanneer iets in uw model interfereert met het object dat u beweegt. Dit werkt zowel met de ‘Rotate’ als met de ‘Move’ tool. Dit zal uw workflow letterlijk ‘transformeren’. Geloof ons niet op ons woord: begin met het positioneren van objecten op moeilijk bereikbare plaatsen om te zien wat er gebeurt!

Betere controle over verborgen voorwerpen

U zult in het dropdownmenu zien dat het verbergen van objecten gescheiden is van het verbergen van geometrie. Hoe verandert dit uw workflow? Nou, dit geeft u de mogelijkheid om verborgen geometrie en verborgen objecten beter te beheren voor een nog eenvoudigere modelleerervaring. Laten we zeggen dat u bijvoorbeeld verborgen randen in een landschap of een vlak oppervlak wilt bewerken, maar dat u toch objecten wilt kunnen verbergen die zich in de buurt bevinden (zoals bomen, struiken of een gebouw)…nou dat kan nu!

Meer kracht om modelaanzichten aan te passen

LayOut begrijpt nu veel meer over uw SketchUp Pro model en wat u hebt overschreven. Dit betekent dat u veilig een stijl of camerahoek direct in LayOut kunt veranderen zonder per ongeluk uw wijzigingen te verliezen.

Verbeterde aanpassing van uw tekeningen

 

Til uw LayOut documenten naar een hoger niveau met verschillende modellen en weergaven. Als u één SketchUp Pro model heeft dat in meerdere viewports wordt weergegeven, kunt u nu één van die viewports opnieuw koppelen aan een ander SketchUp model. Voorheen moest u dat viewport verwijderen, een nieuw SKP-model invoegen en al uw schaalinstellingen en viewport-afmetingen resetten. Efficiënter? Jazeker!

Begin vandaag nog met 2020!

We hopen dat de laatste veranderingen in SketchUp Pro 2020 een paar aanpassingen bieden die een grote impact zullen hebben op het verbeteren van uw workflow. Veel schetsplezier!

Wilt u de nieuwe functies uitproberen? Probeer SketchUp 30 dagen lang gratis uit.
Klaar om Pro te gaan? Koop SketchUp hier.

Deze nieuwe functies zijn beschikbaar voor gebruikers met een actieve SketchUp Pro en SketchUp Studio Subscription en Classic licentiehouders met een actieve Maintenance.

Uw huidige licentie(s) upgraden

 

Gebruikers met een geldige Subscription
Iedereen met een geldige SketchUp Pro Subscription heeft recht op een gratis upgrade! Download hier SketchUp Pro 2020!

Gebruikers met een Classic License met geldige Maintenance
Iedereen met een geldige SketchUp Pro Maintenance heeft recht op een gratis upgrade! U ontvangt van ons automatisch uw nieuwe serienummer op het bekende e-mailadres. Vanwege de verwachte drukte kan dit iets langer duren dan dat u normaal van ons gewend bent. Maar gelukkig kunt u alvast met de 30-daagse demoversie van SketchUp Pro 2020 (volledig functioneel) aan de slag!

Gebruikers met een Classic License met verlopen Maintenance (maximaal 3 jaar)
Gebruikers met een Classic License met verlopen Maintenance (maximaal 3 jaar) kunnen ook gewoon upgraden tot 4 november 2020. U betaalt dan wel een extra reparatievergoeding bovenop het bedrag van de Maintenance, ter compensatie van de periode zonder Maintenance. Klik hier voor de actuele prijzen.

Gebruikers met een Classic License met verlopen Maintenance (langer dan 3 jaar)
Is uw Maintenance langer dan 3 jaar verlopen, dan kunt u uw Maintenance niet meer vernieuwen en dient u een nieuwe licentie aan te schaffen. Klik hier voor de actuele prijzen.

Gebruikers met SketchUp Pro 8 of eerder
Gebruikt u nog SketchUp Pro 8 of eerder, dan kunt u geen Maintenance afnemen en dient u een nieuwe licentie aan te schaffen. Klik hier voor de actuele prijzen.

Gebruikers met een geldige educatieve licentie
Iedereen met een geldige SketchUp Pro licentie voor educatief gebruik heeft recht op een gratis upgrade! U ontvangt van ons automatisch uw nieuwe serienummer op het bekende e-mailadres. Vanwege de verwachte drukte kan dit iets langer duren dan dat u normaal van ons gewend bent. Maar gelukkig kunt u alvast met de 30-daagse demoversie van SketchUp Pro 2020 (volledig functioneel) aan de slag!

Heeft u vragen over uw Subscription, Maintenance of de Reinstatement Fee? Bekijk dan de veelgestelde upgrade vragen of neem contact met ons op

Let op! Vanaf 60 dagen na de (automatische) upgrade kan de oude licentie niet meer geactiveerd worden op een ander systeem.

Veel succes!

We hopen dat u snel met versie 2020 aan de slag gaat en dat deze u bevalt!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!