GstarCAD Linux 2024

GstarCAD is bekende alternatieve CAD-software met een hoge compatibiliteit met ACAD. Met bijna 30 jaar continue verbetering en lean innovatie, loopt GstarCAD vandaag ver voor op het gebied van prestaties, stabiliteit en andere belangrijke indicatoren en wordt het toonaangevende CAD-software ter wereld.

AutoXlsTable en CAD-tabel naar Excel

Met Autoxlstable kunt u een blad of tabel rechtstreeks in Microsoft Excel maken en automatisch in GstarCAD invoegen. CAD-tabel naar Excel exporteert nauwkeurig een blad of tabel, samengesteld door lijn / Spline en tekst / Mtext van GstarCAD naar Microsoft Excel.

Dynamic Block en Dynamic Block Editor

Dynamic Block-functie kan u tijd besparen en u kunt tekeningen gemakkelijk opgeven. U hoeft niet herhaaldelijk een reeks standaardcomponenten te tekenen. Deze functie kan uw omslachtige blokbibliotheken tijdens het proces verminderen. Bovendien kunt u dynamische blokeigenschappen maken en wijzigen in de Dynamic Block Editor.

Vergrootglas

Deze tool helpt om een ​​specifiek deel van uw tekening te bekijken als een vergrootglas met de mogelijkheid van snap-punten zonder in / uit te zoomen op grote tekeningen zoals kaart of overzicht en is ook praktisch in gebruik en aan te passen. Bespaar tijd bij het verkennen van kleine details van uw tekening of zelfs het opstellen van een jungle van kruisende objecten eenvoudig en snel.

Pline Boolean

Voer direct de SUBTRACT / UNION / INTERSECT-berekening uit zonder polylijnen naar regio’s te converteren. Deze opdracht is 3 of 4 keer sneller dan TRIM.

Dimensioneringsgereedschap

Dimension Tools bieden nauwkeurige waarden voor de objecten, inclusief Quick Dimension, Linear Dimension, Angular Dimension, Baseline Dimension, etc.

Annotatieschaal

Annotatieschaal past automatisch de grootte van objecten aan, zoals tekst, dimensie, blok, enz. U kunt tekeningen van verschillende schalen snel en gemakkelijk verwerken.

Revisie Cloud

Revision Cloud bestaat uit een doorlopende polylijn.

U kunt het gebruiken om tijdens de beoordelingsfase de aandacht te vestigen op delen van een tekening.

multileader

Multileader is een annotatieve functie en wordt gebruikt om annotaties te koppelen aan meerdere leader-lijnen. Multileader geeft informatie of speciale instructie.

Vraag totale oppervlakte

Deze functie kan niet alleen de lengte en de query opvragen

oppervlakte maar ook straal, hoek, volume, totale oppervlakte en totale lengte. Ontmoet de behoeften van verschillende gebruikers.

Express gereedschap

Express-tools bevatten een bibliotheek met productiviteitstools die zijn ontworpen om u te helpen de kracht van uw ontwerp uit te breiden. Ze zijn eenvoudig te gebruiken, gemakkelijk te integreren in uw menu’s en werkbalken en hebben betrekking op een breed scala aan functies, waaronder dimensioneren, tekenen, selecteren en wijzigen van objecten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!