GstarCAD Linux 2024

GstarCAD is bekende alternatieve CAD-software met een hoge compatibiliteit met ACAD. Met bijna 30 jaar continue verbetering en lean innovatie, loopt GstarCAD vandaag ver voor op het gebied van prestaties, stabiliteit en andere belangrijke indicatoren en wordt het toonaangevende CAD-software ter wereld.

Snelle toegang maatwerk

Beheert de aangepaste werkbalkelementen voor snelle toegang in het product. Voeg opdrachten toe of verwijder opdrachten op de werkbalk Snelle toegang om de tekenomgeving specifiek te maken voor bepaalde soorten taken.

Aanpassing gebruikersinterface

Beheert de aangepaste gebruikersinterface-elementen in het product. Pas de gebruikersinterface aan om de tekenomgeving specifiek te maken voor bepaalde soorten taken.

Command aliassen

Een opdrachtalias is een afkorting die u invoert bij de opdrachtprompt in plaats van de volledige opdrachtnaam in te voeren. U kunt C invoeren in plaats van cirkel om de opdracht CIRCLE te starten.

Snelkoppelingen aanpassen

Aanpassen van sneltoetsen biedt een snellere manier om een ​​opdracht op te roepen. Met de opdracht CUSTACC kunt u bestaande opdrachtsnelkoppelingen aanpassen, verwijderen of wijzigen, zoals CTRL + S voor SAVE.

Object GRX

Object GRX-technologie biedt de basis voor ontwerpsoftwaretoepassingen om intelligente objectgegevens te delen. U kunt Object GRX-applicatieprogramma’s van derden uitvoeren of uw eigen schrijven. Plug-in-applicaties ontwikkeld met VBA / GRX / DBX / Lisp / Vlisp kunnen in GstarCAD worden geladen.

.Net Framework

Met GstarCAD .NET API kunt u de applicatie manipuleren en bestanden programmatisch tekenen met bibliotheken die worden weergegeven en die toegankelijk zijn voor veel verschillende programmeertalen en omgevingen. Gebruikers kunnen taken automatiseren, zoals het maken en wijzigen van objecten die zijn opgeslagen in de database van een tekeningbestand of de inhoud van een aanpassingsbestand wijzigen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!