GstarCAD 2022

GstarCAD is bekende alternatieve CAD-software met een hoge compatibiliteit met ACAD. Met bijna 30 jaar continue verbetering en lean innovatie, loopt GstarCAD vandaag ver voor op het gebied van prestaties, stabiliteit en andere belangrijke indicatoren en wordt het toonaangevende CAD-software ter wereld.

Installatie & Activatie

Handleiding voor GstarCAD 2022 Netwerklicentiebeheer

Deze gids voor netwerklicenties biedt informatie om u te helpen bij het activeren van de GstarCAD 2022-netwerklicentie.

GstarCAD 2021 USB Dongle Guide

Deze Dongle-licentiegids biedt informatie om u te helpen bij het activeren van de GstarCAD 2022 Dongle-licentie.

Nieuwe functies

Comming soon

Verbeterde functies

GstarCAD 2021

Nieuwe functies

Migreren van instellingen

GstarCAD 2021 ondersteund het importeren en exporteren van de instellingen van jouw huidige versie, alsook het importeren van de settings van jouw oude versie. Dit vermijd dat gebruikers steeds opnieuw dezelfde instellingen moeten doen bij het installeren van een nieuwe versie. Het is nu ook mogelijk om Tool Palettes van AutoCAD te importeren.

Punten wolken (point cloud)

GstarCAD 2021 ondersteund nu ook point cloud extensies ( .rcp en .rcs) als bijlage in een tekening. Gebruikers kunnen de objecten een kleur en RGB scan kleuren toekennen om de puntenwolk data te visualiseren.

Snelle afstand meten (rapid dist.)

GstarCAD 2021 ondersteund nu het nieuwe RAPIDDIST commando, dat de afstand en hoek meet tussen 2 objecten langs de X, Y as door gewoon jouw muis erover te bewegen.

3D Solid en surface

GstarCAD 2021 ondersteund CONVTOSOLID, CONVTOMESH en CONVTOSURFACE commando’s die je toestaan om objecten om te zetten naar 3D solids, meshes of 3D oppervlaktes.

3D oppervlaktes dupliceren

GstarCAD 2021 ondersteund nu het SURFOFFSET commando om een 3D oppervlakte op exacte, evenwijdige, afstand te dupliceren van het originele oppervlakte.

3D POLYSOLID

GstarCAD 2021 ondersteund nu het POLYSOLID commando waarmee je een 3D Solid kan maken in de vorm van een muur, direct of door bestaande polylijnen te selecteren.

3D PLANESURF

GstarCAD 2021 ondersteund nu ook het PLANESURF commando dat je toelaat om een vlak oppervlak te creëren door gesloten objecten te selecteren of de tegenoverliggende hoeken van een rechthoekig oppervlak te specificeren.

3D CONVTONURBS

GstarCAD 2021 ondersteund het CONVTONURBS commando waarmee je eenvoudig solids en oppervlaktes kan omzetten naar NURBS oppervlaktes.

Verbeterde functies

Verbeterde gereedschap paletten

In GstarCAD 2021 kunnen gebruikers nu objecten arceren met de arceer patronen vanuit Tool Palettes door te klikken en de muis op het object te bewegen. Uiteraard kan je de eigenschappen van de arceerpatronen eenvoudig aanpassen.

Verbeterde Mtext editor

Verdere verbeteringen aan MText editor ondersteund nu ook Numbering, Superscript, Combining Paragraphs, Matching tekst format en Adding Deletelines om teksten te selecteren.

 GstarCAD 2021 is zoals van oudsher een professioneel CAED pakket voor de moderne en veeleisende CAD tekenaar. Versie 2021 biedt tal van nieuwe functies en verbeteringen, waaronder:

  • Migreren van instellingen
  • Punten wolken (point cloud)
  • Snelle afstand meten (rapid dist.)
  • 3D Solid en surface
  • 3D oppervlaktes dupliceren
  • 3D POLYSOLID
  • 3D PLANESURF
  • Solids en oppervlaktes omzetten naar NURBS oppervlaktes
  • Verbeterde gereedschap paletten
  • Verbeterde Mtext editor

 

Surf naar https://mesali.eu/winkel/gstarcad-shop/ voor meer info.

 

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!