GstarCAD Linux 2024

GstarCAD is bekende alternatieve CAD-software met een hoge compatibiliteit met ACAD. Met bijna 30 jaar continue verbetering en lean innovatie, loopt GstarCAD vandaag ver voor op het gebied van prestaties, stabiliteit en andere belangrijke indicatoren en wordt het toonaangevende CAD-software ter wereld.

3D-baanopties

3D-orbitopties zoals: Free Orbit, 3D Continuous Orbit, Orbit langs de X-as, Orbit langs de Y-as, Orbit langs Z-orbit en 3D Orbit Center maken het mogelijk om het beeld in 3D-ruimte te draaien of zelfs een snelkoppeling toe te passen ( SHIFT + SCROLL-MUIS).

Visuele stijlen

Visuele stijlen bepalen de weergave van randen en schaduwen van een viewport. U kunt het effect van een visuele stijl regelen door van elkaar te wisselen. Wanneer u een visuele stijl toepast, wordt de bijbehorende viewport automatisch bijgewerkt om deze wijzigingen weer te geven.

3D Face en mesh modellering

Met 3D-gezicht kunt u overal in de 3D-ruimte een drie- of vierzijdig oppervlak creëren. Netwerkmodellering maakt een polygoon met vrije vorm. U kunt mesh-objecten een andere vorm geven door gezichten gladder, rillen, verfijnen en splitsen. U kunt ook randen, gezichten en hoekpunten slepen om de algehele vorm te vormen.

Solide en solide bewerking

3D-solide objecten beginnen vaak als een van de verschillende basisvormen, of primitieven, die u vervolgens kunt bewerken en combineren. Sommige voorbeelden van solide bewerkingsmogelijkheden stellen u in staat om twee solids samen te voegen, de ene van de andere af te trekken of een vorm te maken op basis van het snijpunt van hun volumes.

Profielen en secties

2D-profiel en secties kunnen worden gegenereerd vanuit een 3D-model via SOLPROF-, SOLDRAW- en SOLVIEW-opdrachten. Solprof maakt een 2D-projectieprofiel van een 3D-model dat bestaat uit zichtbare en verborgen lijnen. Solview maakt automatisch orthografische weergaven, lagen en lay-outviewports. Soldraw genereert profielen en secties in lay-outviewports gemaakt met SOLVIEW.

Render en materialen

Render geeft een fotorealistisch gearceerd beeld van een 3D-model of oppervlakmodel, waardoor de visualisatie wordt verbeterd. U kunt materialen op uw 3D-model toepassen om de glans, oneffenheden en transparantie van oppervlakken van objecten te definiëren om ze een realistisch uiterlijk te geven.
Render en materialen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!