GstarCAD Linux 2024

GstarCAD is bekende alternatieve CAD-software met een hoge compatibiliteit met ACAD. Met bijna 30 jaar continue verbetering en lean innovatie, loopt GstarCAD vandaag ver voor op het gebied van prestaties, stabiliteit en andere belangrijke indicatoren en wordt het toonaangevende CAD-software ter wereld.

Mijn Cloud

GstarCAD biedt gratis cloudopslag aan geregistreerde gebruikers. Als u een geregistreerde gebruiker bent, kunt u tekeningen delen met DWG FastView voor web, DWG FastView voor mobiel en DWG FastView voor Windows. U kunt uw tekeningen eenvoudig bekijken vanaf een webpagina, mobiele telefoon of computer, waardoor het ontwerpen eenvoudiger en gemakkelijker wordt.

PDF Underlay

U kunt PDF-bestanden invoegen als referentie-underlay.

DNG Underlay

U kunt DNG-bestanden invoegen als referentie-underlay.

DWF Underlay

U kunt DWF-bestanden invoegen als referentie-underlay.

Tekenen vergelijken

Vergelijk tekeningbestanden van verschillende versie om de ontwerpwijzigingen te identificeren. Kleuren worden gebruikt om gewijzigde objecten tussen oude en nieuwe tekeningbestanden te markeren.

Grafische vergelijking

Vergelijk tekeningen met hetzelfde uiterlijk in hetzelfde tekeningbestand om gedetailleerde geometrische verschillen te identificeren. Contrastresultaten worden in het huidige tekengebied ingevoegd.

Batch Purge

U hoeft geen bestanden te openen. Het kan de overtollige objecten zoals blokken, lagen, lijntype, dimensiestijl of tekststijl op meerdere DWG-bestanden tegelijkertijd verwijderen.

Batch afdrukken

Batch printtekeningen met hetzelfde tekenkaderattribuut en om ingenieurstijd te besparen om de efficiëntie te verbeteren.

Tekeningvergrendeling

Verander de tekening in een heel blok. Anderen kunnen de objecten van de originele tekening niet wijzigen. Het is een goede manier om te voorkomen dat anderen de tekening wijzigen.

Importeren en exporteren

GstarCAD ondersteunt het volgende gegevensformaat. Import: WMF, SAT, DGN, DWF, 3DS Export: DWF, DWFX, WMF, SAT, STL, EPS, DXX, BMP.

Barcode

Genereer barcode en voeg deze in de tekening in. Vind snel de bijbehorende tekening later door de barcode te scannen en te identificeren.

QR code

Gebruikers kunnen een QR in een tekening invoegen, het kan tekeningengerelateerde informatie opslaan, zoals de bedrijfsnaam, waarna u via mobiele informatie toegang krijgt tot de informatie.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!