3D Warehouse

Deel uw modellen. Raak geïnspireerd. Allemaal met ‘s werelds grootste 3D-modelbibliotheek.

Krijg toegang tot meer dan 5 miljoen kant-en-klare 3D-modellen, 2D-elementen en materialen uit de grootste gratis 3D-bibliotheek van de wereld. Minimaliseer de tijd om dat ene object te vinden met de AI-gestuurde zoekfunctie voor afbeeldingen en materialen in 3D Warehouse.

Miljoenen modellen binnen handbereik

Deel uw werk met de wereld

We weten dat u trots bent op wat u maakt in SketchUp… dat zou u ook moeten zijn. Houd dat niet voor jezelf! Deel uw modellen met de community en inspireer anderen.

Vind elk model dat u maar kunt bedenken

Heeft u de perfecte bank nodig om context te geven aan uw project? Download het model van iemand anders, voeg het toe aan uw project en blijf cruisen.

Promoot uw producten

Heeft u een product dat een architect, binnenhuisarchitect of houtbewerker zou kunnen kopen? 3D Warehouse heeft miljoenen relevante gebruikers. Verhoog de verkoop en merkbekendheid door uw product onder de ogen van uw klanten te brengen.

Geavanceerd zoeken

We hebben onze zoekfunctie verbeterd, zodat het veel gemakkelijker is om precies te vinden wat u zoekt in een enorm magazijn met modellen.

Echte, tastbare producten

Creëer voor uw klanten een realistisch beeld van het project door uw model uit te rusten met producten die daadwerkelijk kunnen worden gekocht. Blader door honderden fabrikantencatalogi van producten uit de echte wereld en download ze rechtstreeks naar uw model voor een professionele afwerking.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!