PreDesign – Nieuw design research tool van SketchUp
Donderdag, 11 maart, 2021 van 9:00 – 10:00
Heeft u snelle inzichten nodig voor uw ontwerponderzoeksfase? Wilt u beter begrijpen hoe het milieu uw projecten beïnvloedt? PreDesign, de nieuwe ontwerponderzoekstool van SketchUp, biedt deze inzichten op basis van uw gebouwtype en de weerpatronen van uw site.
Door dit webinar bij te wonen, leert u hoe u: • Ontdek hoe klimatologische omstandigheden, overheersende winden en gemiddelde temperatuur per seizoen uw model beïnvloeden voordat u zelfs maar in 3D begint • Maak gebruik van zonwering, beglazingsverhouding en aanbevelingen voor topverlichting om uw project in de goede richting te sturen • Ontwerp geweldige, bruikbare buitenruimtes met behulp van aanbevelingen van PreDesign

Door op deze knop te klikken, geeft u uw informatie door aan de webinar-organisator, die deze zal gebruiken om met u te communiceren over dit evenement en hun andere diensten.

© 1997-2021 LogMeIn, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Bekijk het privacybeleid van GoToWebinar

Neem rechtstreeks contact op met de organisator van het webinar om het privacybeleid van de webinar-organisator te bekijken of om u af te melden voor hun andere communicatie.

Het beschermen van uw e-mailadres en webinarregistratiegegevens wordt bij GoToWebinar serieus genomen. GoToWebinar zal deze informatie niet verkopen of verhuren.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!