SketchUp Pro

SketchUp Pro is een computerprogramma waarmee je in 3D kan tekenen. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid van het programma, is het gemakkelijk aan te leren. Eens je het programma onder de knie hebt, wordt het jouw vaste partner in het ontwerpen van al jouw projecten.

Download een gratis proefversie en begin vandaag met het online maken van een 3D-model. Bij aankoop van 3 licenties of meer, bieden wij kortingen? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Onmiddelijk aan de slag met SketchUp Pro!

 

SketchUp Pro is een van de makkelijkste software pakketten die er bestaan. Het is een computerprogramma waarmee je in 3D kan tekenen. Het is eind 20ste eeuw ontworpen om dingen eenvoudiger in 3D te kunnen tekenen. Enkele functies van ervan zorgen ervoor dat ontwerpers met hun ontwerpen kunnen spelen, iets wat onmogelijk is met bijvoorbeeld CAD-programma’s. Het is mogelijk om gebouwen te tekenen en deze gebouwen als driedimensionale objecten te tonen in Google Earth. Het programma bevat onder andere een heliodon (schaduwsimilator), maar de grootste doorbraak heeft dit programma te danken aan de push-en-pull-techniek, waarmee je vlakken van een 3D-model eenvoudig kan induwen of uittrekken.

SketchUp Pro bevat dus een hele waaier aan mogelijkheden. Van ontwerp tot constructie; programmeren, diagrammen, ontwerpontwikkeling, detaillering, documentatie, kortom SketchUp Pro helpt u met al uw plannen.

 SketchUp Pro is beschikbaar voor zowel mac als pc. Je koopt eenvoudig een licentie. Na installatie kan je meteen aan de slag!

 

Voor wie?

 

Oorspronkelijk ontworpen als een programma dat door iedereen te gebruiken was. Hiervoor moest het programma gemakkelijk in gebruik zijn. Inmiddels is er een community rond het programma gegroeid en in het 3D Warehouse kunnen bewerkers hun ontwerpen met elkaar delen. Sinds de overname door Google is het ook mogelijk om gebouwen in 3D om te zetten en deze te importeren in Google Earth. De architectuur-, design-, en game-industrie gebruiken het programma om ontwerpen al in een vroeg stadium gemakkelijk te kunnen visualiseren.

Omdat het zo gebruiksvriendelijk is, is SketchUp Pro dus eigenlijk bedoeld voor iedereen. Maar het programma is zeker handig voor de volgende doelgroepen:

 

  • Architecten
  • Bouwbedrijven
  • Overheidmedewerkers
  • retail-inrichters
  • Interieurdesigners
  • landschaps- en tuinachitecten
  • Meubelontwerpers
  • Evenementplanners
  • Gaming industrie

Opleidigen op maat van uw bedrijf

U wil een 3D modelleren, converteren naar CAD, of een volledige verbouwing modelleren, maar weet niet hoe? Mesali biedt opleidingen aan volledig op maat van uw bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie.

SketchUp Pro

Meer dan 5 licenties nodig? Neem dan contact op voor een offerte op maat!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!