SketchUp voor iPad

Ontwerp ter plaatse, onderweg en op kantoor

Begin er aan

Creëer, bewerk en markeer overal 3D-projecten met SketchUp voor iPad. Start een gratis proefperiode van 7 dagen of open de app met een betaald SketchUp-abonnement.

Creëer wanneer de inspiratie toeslaat

Briljante ideeën komen niet altijd tot u wanneer het u uitkomt, maar een mobiele 3D-tekenruimte maakt het mogelijk om uw werk gedaan te krijgen, waar u ook bent.

Schets alles in 3D. Eenvoudig.

Met ondersteuning voor Apple Pencil, multi-touchbewegingen en uiteraard muis en toetsenbord kun je eenvoudig tekenen, vegen en klikken om vorm te geven aan je creatieve visie.

Markeer en breng projecten vooruit

Herteken snel 3D-modellen, breng in een handomdraai wijzigingen in het veld aan en synchroniseer al uw wijzigingen met de cloud om belanghebbenden onderweg op één lijn te houden.

“When you start to do a concept, and you need to unleash your creativity, you need tools that are easy to use – tools similar to sketching on a physical piece of paper, and SketchUp for iPad does precisely this.”

Omar Calderon

Design Principal at Perkins Eastman

Altijd verbonden

Een robuuste integratie met ons cloudgebaseerde samenwerkingsplatform, Trimble Connect, houdt bestanden gesynchroniseerd op verschillende apparaten, zodat u naadloos kunt schakelen tussen SketchUp voor iPad, SketchUp voor Web en SketchUp voor Desktop. Of u nu verbonden bent met snel internet of offline werkt, neem uw werk overal mee naartoe.

Laat uw creativiteit de vrije loop

SketchUp voor iPad is de meest toegankelijke brug voor ontwerpers die er altijd van hebben gedroomd om in 3D te creëren. Markeer ontwerpen, bedenk ideeën opnieuw, presenteer het definitieve concept of begin een project helemaal opnieuw met het gemak van met de hand tekenen. Breng uw ontwerpproces naar een hoger niveau op nieuwe, opwindende – en mobiele – manieren.

Functies waar u dol op zult zijn

Gewoon tekenen modus

Zo eenvoudig als schetsen met pen en papier: maak in 3D met je Apple Pencil.

AutoVorm

Doodle iets met een Apple Pencil (of je vingers!) en zie hoe het tot leven komt in 3D.

Markeringsmodus

Markeer tekeningen en overlay-annotaties in 3D met verschillende stijlen, kleuren en lijnen.

Fototextuur toevoegen

Importeer afbeeldingen en voeg echte fototexturen toe met de camera van uw iPad.

AR-weergave

Plaats uw 3D-model in de fysieke omgeving met behulp van de AR-modus en bekijk uw ontwerpen vanuit een geheel nieuw perspectief.

3D-magazijn

Versnel uw ontwerpworkflow door meer dan vier miljoen kant-en-klare modellen uit onze bibliotheek te downloaden, inclusief groen, armaturen, apparaten en meubilair.

Live-componenten

Maak snel prototypes in 3D door parametrisch configureerbare modellen uit 3D Warehouse op te halen.

Functies waar u dol op zult zijn

Op kantoor

Op de werkplek

Op de bank

Onderweg

Abonnementen en prijzen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!