Connect

Door het toegankelijk maken van data en doorbreken van de eilandcultuur, wordt de coördinatie en het managen van het project tijdens elk contactmoment verbeterd.

Content

Managed Content zorgt ervoor dat u werkt met de meest actuele inhoud van de toeleveranciers. Zo blijft het project up-to-date en loopt u niet achter de feiten aan.

Construeerbaar

Nauwkeurige geometrieën helpen problemen eerder aan het licht te brengen. In bouwkundige workflows worden de bouwgegevens in het veld gebruikt om het bouwproces te sturen.
Trimble Connect - Overzicht

Functies

Met Trimble Connect kunt u o.a.:

  • Samenwerken in de Cloud, met iedereen
  • Op computer, tablet en telefoon
    Bestanden en 3D modellen uploaden, delen & voorzien van commentaar
  • SketchUp, Tekla, Revit, IFC, DWG en vele andere bestandstypen en bijbehorende informatie beheren en bekijken
  • Teams samenstellen, groepen beheren en taken toewijzen
  • Mensen gratis uitnodigen om samen te werken aan één project
  • Clash detecties uitvoeren
  • Hoeveelheden en kosten rapporten (Premium)

De belangrijkste functies van Trimble Connect op een rij:

Data

Onjuiste verspreiding van constructiedocumenten kan vaak leiden tot het gebruik van verouderde versies, onvolledige datasets en verkeerde interpretaties. Trimble Connect biedt één waarheidsgetrouwe bron, waarmee u herbewerkingen en kostbare problemen kunt elimineren door uw gegevens op te slaan, te organiseren en te delen in een veilige, cloud-gebaseerde oplossing.

Ontwerp

Rond projecten op tijd en binnen het budget af door ontwerp- en bouwprocessen met elkaar te verbinden. Deze eenvoudige samenwerkingstool integreert met een aantal interne en externe uitbreidingen, zodat u multi-dimensionale tekeningen en modellen kunt verzamelen, analyseren en er interactie mee kunt hebben – zonder dat u meerdere toepassingen hoeft te openen.

Teams

Stroomlijn de samenwerking en verhoog de operationele efficiëntie door uw team verbonden te houden. Door iedereen in het project in real-time toegang te geven tot de datarijke modellen, deze te delen, te bekijken en te becommentariëren, kunt u het BIM-beheerproces versnellen en veel van de vervelende taken en tijdrovende coördinatievergaderingen, die vaak tot vertragingen leiden, overbodig maken.

QA/QC

Het voorkomen van fouten is tijdrovender en kosteneffectiever dan het corrigeren ervan. Verbeter uw kwaliteitsmanagementplan door projectinformatie transparant, traceerbaar en toegankelijk te maken voor het hele projectteam, zodat u op tijd en binnen het budget kwaliteitswerk kunt leveren.

Integraties

De open API van Trimble Connect voorziet in een datastroom vanuit diverse Trimble applicaties, maar vanuit applicaties van derden. Hierdoor hebben belanghebbenden gedurende de hele projectlevenscyclus toegang tot de data en applicaties die ze nodig hebben om de klus te klaren.
Licentievormen
Van gratis tot organisatiebreed gebruikt. Kijk hieronder welke licentievorm het beste is afgestemd op uw bedrijf.

Trimble Connect

Bekijk, deel en open projectinformatie overal en altijd.

Werk overal samen

Weergave

Help uw medewerkers de details van uw project te begrijpen. Bekijk het werk van uw architect, bekijk het werk van uw aannemer en deel het met uw klant.

Deel

Deel uw ideeën in alle fasen van het werkproces. Ontvang in een oogwenk feedback en buy-in van klanten en opdrachtgevers. Geef aannemers de details die ze nodig hebben om het project te voltooien.

Toegang

Werken gebeurt niet meer aan een bureau. Haal uw project op waar u ook bent, op elk apparaat, rechtstreeks vanuit de cloud.

Gebruikersapplicaties

Waar u ook bent, de beste plek om de gegevens te bekijken die u nodig heeft. Op kantoor? Sleep uw project naar uw laptop. Lopen op de werkvloer? Bekijk projectdetails op uw Trimble Connect mobiele app. Een klant rondleiden door jouw visie? Laat het ze zien, vertel het ze niet alleen, met de augmented reality-app. Of breng het hele project naar hun kantoor met een virtual reality-walkthrough.

Weergaven en taken

Heb je ooit gewenst dat je iemand precies kon laten zien wat je bedoelt? Daarom hebben we standpunten gemaakt. Deel eenvoudig een specifieke weergave met belanghebbenden om een ​​detail of wijziging visueel te communiceren. Houd het project vooruit en houd veranderingen in de gaten door to-do’s in een weergave toe te wijzen.

Opslag

Veel ideeën? Geef nooit een iteratie of een outside-the-box creatie op. Met onbeperkte cloudopslag kunt u elk idee dat u heeft opslaan en hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u uw project kwijtraakt. Zelfs als u uw apparaat kwijtraakt, raakt u nooit uw werk kwijt.

Abonnementen en prijzen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!