Video Tutorials
Webinar – Starten met V-Ray
Beginnen met V-Ray
Materialen
Belichting
Webinar – V-Ray Verdiepend
Chaos Cosmos Materialen
V-Ray Scatter
V-Ray Decal
Cloud Batch Rendering
V-Ray Light Gen
Chaos Cosmos
V-Ray Vision
Denoiser
Fur
Chaos Cloud

V-Ray®

Fotorealistische en realtime weergave om uitstekende ontwerpen te creëren, mogelijk gemaakt door Chaos®.

Krachtige visualisaties voor professionele projecten

Meeslepende ontwerpverhalen

Genereer visualisaties van hoge kwaliteit om uw ontwerpverhaal te presenteren, de verdiensten van voorstellen aan klanten te presenteren en meer werk binnen te halen.

Teamuitlijning

Gebruik realtime of fotorealistische weergaven om dubbelzinnigheid in het ontwerp weg te nemen en sneller consensus te bereiken.

Klantbetrokkenheid en goedkeuring

Herhaal snel ontwerpideeën en lever resultaten effectief aan klanten met realtime, interactieve weergave.

Krachtige visualisaties voor professionele projecten

Realtime weergave

V-Ray Vision geeft u toegang tot uw eigen realtime digitale camera, waardoor directe feedback en snelle iteraties mogelijk zijn met de mogelijkheid om verschillende materialen en verlichting te verkennen. Deel uw projecten met klanten en medewerkers via een uitvoerbaar bestand.

Licht Gen

Simuleer met slechts een paar klikken een reeks natuurlijke verlichtingsopties voor binnen- en buitenscènes en selecteer eenvoudig de juiste sfeer.

Verbeterd luchtmodel en aangepaste oriëntatie

Geef uw scène weer in het perfecte licht van de magische uren van de dag en controleer volledig de positie van de zon voor een creatief effect.

Gestileerde weergaven

Gebruik lijnen om contouren, diepte en contouren aan uw ontwerpen toe te voegen.

Compatibiliteit met Enscape

Breng realtime scènes over van Enscape naar V-Ray, inclusief materialen, 3D-modellen en verlichting, voor een naadloos end-to-end ontwerpproces.

Framebuffer

Verfijn en voltooi uw afbeeldingen zonder een extra app, inclusief kleuraanpassingen, lenseffecten, samengestelde renderlagen en lichtmix.

Materiaalbibliotheek

Voeg context toe aan uw ontwerp met een bibliotheek met meer dan 200 architecturale materialen (terrein, tegels, houten vloeren, baksteen) die klaar zijn voor gebruik. Gebruik ze als basis voor het creëren van op maat gemaakte afwerkingen die bij uw projecten passen, inclusief complexe transparante en doorschijnende materialen.

Licht mix

Creëer tientallen verlichtingsscenario’s vanuit één enkele render, zonder opnieuw te renderen.

Animaties en virtuele realiteit

Geef complexe animaties weer en vlieg met belanghebbenden door projecten, rechtstreeks in uw model of in virtual reality op schaal 1:1.

Geavanceerde visualisatietools

Creëer complexe geometrische patronen, creëer ingewikkelde luchten met behulp van procedureel programmeren, verspreid objecten en meer. Geniet van alle creatieve controle met verhoogde efficiëntie.

Render met overgave

Fotorealistische weergaven zijn slechts een verlengstuk verwijderd. Kies uit tientallen gratis en betaalde rendering-engines en breng uw modellen op een geheel nieuwe manier tot leven.

“My team uses renders for a client’s review. For people that aren’t used to CAD or 3D modeling, the rendering helps them visualize how a building will look when it’s complete, which is ideal for getting approvals or conveying design intent.”

Een efficiënte ontwerp-bouwworkflow uitwerken

Abonnementen en prijzen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!