Stylebuilder: Instellingsgedeelte

Het instellingsgedeelte (de Sets Pane) bevat alle (pen)streken die in uw stijl worden opgeslagen. Standaard heeft het instellingsgedeelte vijf lege sets van (pen/potlood)streken: 32, 64, 128, 256 en 512 pixels lang. Hier vindt u ook checkboxen om (pen)streken te accepteren. De streken krijgt u daar door een template te laden via File > Load Template of door ze vanuit het tabje Strokes in het instellingsgedeelte (Sets Pane) te slepen.

Opmerking – (pen/potlood)streken die geladen zijn via het menu File > Load Template worden automatisch in het instellingsgedeelte (Sets Pane) geladen. (Pen-/potlood)streken geladen via de items in het menu Strokes zullen worden geladen in het tabje Strokes.

 

Lengtes

Klik op het plusteken naast de lengtes voor een lijst van streeklengtes. Selecteer vervolgens een streeklengte om deze toe te voegen aan de stijl of klik op Other om zelf een streeklengte in te voeren. 

 

(Pen/potlood)streken

Selecteer het aantal streken per set vanuit het uitrolmenu Strokes. Hoe hoger het aantal, hoe meer handgetekend uw model eruit zal zien. 

 

Breedte

Klik op het uitrolmenu Width om de breedte van alle (pen/potlood)streken te wijzigen. Afhankelijk van uw voorkeuren zal er óf een waarschuwing verschijnen óf een automatische wijziging van de streekbreedtes plaatsvinden. Kijkt u in het dialoogbox Preferences voor meer informatie over uw voorkeuren. 

 

X

Klik op X (), naast elke set, om de set te verwijderen. 

Het gummetje

Met het gummetje () naast elke (pen/potlood)streek, kunt u de streek vervangen door een leeg streekveld.

Nieuws

Quick Reference Cards

Verandering kan een beetje lastig zijn, dus hier zijn enkele snelle referentiegidsen voor SketchUp voor Desktop en LayOut die je zullen helpen...