Het tabblad Strokes geeft alle (pen/potlood)streken weer die in het instellingsgedeelte voor stijlen (Sets Pane) gecombineerd kunnen worden. Klik op het pijltje voor de stijlnaam om de stijlbibliotheek in of juist uit te klappen. Sleep (pen/potlood)streken naar het instellingsgedeelte om zelf een eigen stijl te ontwikkelen. Op de volgende ziet u het tabblad Strokes:

Opmerking – De X () naast de (pen/potlood)streken is om stijlbibliotheken te verwijderen. Deze optie is alleen beschikbaar op MS Windows. Mac OS X gebruikers dienen de stijlbibliotheek te selecteren en dan naar het menu Strokes > Remove Strokes te gaan.

 

Strokes Context Menu

Rechtsklik op een verzameling (pen/potlood)streken om een contextmenu te openen. In dit menu vindt u:Add Strokes to Current Style

Gebruik dit commando om alle streken in één keer naar het instellingsgedeelte (Sets Pane) over te zetten. Deze opties kunt u op meerdere verzamelingen toepassen om ze zodoende te combineren.

Create New Style With Strokes

Dit commando kunt u gebruiken om het instellingsgedeelte (Sets Pane) in één keer te vullen. In tegenstelling tot het Add strokes to Current Style commando is dit menu-item niet additief; het kan niet (pen/potlood)streken uit meerdere verzamelingen toevoegen.