Trimble Identity – Veelgestelde vragen

Trimble Identity biedt single-sign-on toegang voor alle SketchUp Online-services. U kunt zich bij één dienst aanmelden en vervolgens bladeren naar een andere online service zonder dat u zich opnieuw hoeft aan te melden.

Een Trimble-identiteit maken en gebruiken

Hoe maak ik een Trimble-identiteit aan?

Wanneer u een Trimble ID maakt, kunt u een gebruikersnaam rechtstreeks met uw e-mailadres maken of kunt u zich aanmelden met uw Google-account.

Als u een Trimble ID wilt maken, gaat u rechtstreeks naar de Trimble ID-accountbeheerpagina en volgt u de stappen voor het maken van het account. U kunt ook SketchUp openen of u kunt een SketchUp-site zoals het 3D Warehouse bezoeken en op “Sign in | Create Account” klikken. Nadat uw account is gemaakt, kunt u de bovenstaande link gebruiken om wijzigingen aan te brengen in uw account.

Zodra u bent ingelogd op een aanmeldingspagina, volgt u gewoon de stappen om uw account te maken.

  1. Begin met het invoeren van uw gewenste e-mailadres in het juiste veld.
  1. Als het e-mailadres al is gebruikt om een ​​Trimble ID te maken, ziet u een optie om uw wachtwoord in te voeren of een vergeten wachtwoord op te vragen.

2. Als het e-mailadres nooit is gebruikt, ziet u opties om een account aan te maken. U voert hier uw naam in en kiest een wachtwoord. Vergeet niet om onomstotelijk te bewijzen dat u geen robot bent. U ontvangt vervolgens een e-mail waarin u wordt gevraagd om uw account te activeren. Doe dit binnen 72 uur.

Klik op de link in de e-mail om uw Trimble ID te maken.

Opmerking: als u zich aanmeldt met uw Google-account, klikt u gewoon op de knop ‘Inloggen met Google’. Voer de inloggegevens voor uw Google / Gmail-account in als daarom wordt gevraagd.

Probleemoplossen

Ik heb een Trimble ID gemaakt maar kan me niet aanmelden. Waarom?

Waarschijnlijk is uw Trimble ID niet geactiveerd. Wanneer u een Trimble ID maakt, ontvangt u een e-mail met de vraag om uw account te activeren. Deze stap bevestigt dat uw e-mailadres correct is. Klik op de link in de e-mail om uw account te activeren. Hierna zou u moeten kunnen inloggen met uw Trimble ID-inloggegevens. U heeft 72 uur om uw account te activeren. Als u uw account niet binnen 72 uur hebt geactiveerd, moet u de link ‘Forgot password’ gebruiken om uw wachtwoord opnieuw in te stellen en uw account te activeren.

Ik ben mijn Trimble ID-wachtwoord vergeten

Voer op de Trimble ID-aanmeldingspagina uw e-mailadres in en klik op Volgende. Er verschijnt een venster waarin u uw wachtwoord kunt invoeren of op “Forgot password?” kunt klikken.

Vul uw e-mailadres in en klik op de link Wachtwoord opnieuw instellen.
Controleer uw e-mailinbox voor e-mail van de Trimble ID-service. Klik in het e-mailbericht op de knop Wachtwoord opnieuw instellen om een ​​nieuw wachtwoord voor uw Trimble ID in te stellen.

Trimble vraagt me een geldig e-mail adres in te voeren

Ik heb geprobeerd mijn wachtwoord opnieuw in te stellen, maar Trimble ID herkent mijn e-mailadres niet en vraagt ​​mij om een ​​geldig e-mailadres in te voeren.
Ik zie een foutmelding die zegt: “Sorry, we hebben deze gebruiker niet herkend. Voer een geldig e-mailadres in.” Als de spelling van het e-mailadres correct is, betekent dit dat u momenteel geen Trimble ID heeft. Voer uw gewenste e-mailadres in op de inlogpagina en ga verder en u gaat naar een venster dat u kunt gebruiken om een Trimble ID te maken.

Ik heb geen e-mails ontvangen van Trimble ID.

De firewall van uw bedrijf blokkeert mogelijk onze e-mails of wordt mogelijk geblokkeerd door uw spamfilter. Neem contact op met uw IT-afdeling en vraag hen e-mails toe te staan ​​van *@trimble.com en *@trimblepaas.com en *@mail.trimblepaas.com. U kunt onze e-mail mogelijk ook vinden in uw map Spam. Zorg er wel voor dat u de bovenstaande e-maildomeinen op de witte lijst plaatst.

Trimble ID accepteert mijn wachtwoord niet

Ik heb geprobeerd een nieuw wachtwoord in te voeren, maar Trimble ID accepteert dit niet. Waarom?
Om veiligheidsredenen moet het wachtwoord ten minste het volgende bevatten:

  • 8 tekens
  • Ten minste één cijfer [0-9]
  • Een combinatie van hoofdletters en kleine letters [aA-zZ]
  • Ten minste één speciaal teken [! @ # $% & * ^ _- +]
Nieuws

Quick Reference Cards

Verandering kan een beetje lastig zijn, dus hier zijn enkele snelle referentiegidsen voor SketchUp voor Desktop en LayOut die je zullen helpen...