NIEUWS

Nieuw: SketchUp Studio 2021!

Goed nieuws! V-Ray 5 en Trimble Scan Essentials zijn vanaf nu inbegrepen in een SketchUp Studio Subscription. Begin je project met het importeren en modelleren van robuuste point cloud data en eindig het met ongelofelijke, hoge kwaliteit renders.

Puntenwolken importeren in SketchUp

Met Trimble Scan Essentials beschikt je over de tools om direct puntenwolken te importeren en te bekijken en direct hierop te modelleren in SketchUp. De geïmporteerde data dienen als een blauwdruk voor een solide 3D fundering. Of je nu een renovatie uitvoert of een nieuw gebouw aflevert, je hoeft niet vanaf scratch te beginnen.

Het stelt beginnende en gevorderde SketchUp gebruikers in staat om snel en eenvoudig puntenwolken van verschillende bestandsformaten (E57, RWP, LAZ, TZF, LAS, PLY) om te zetten in accurate 3D modellen. Je hoeft niet langer tijd te verspillen aan het zorgvuldig modelleren van contextuele details; importeer je puntenwolk en modelleer direct met behulp van SketchUp’s eigen toolbox.

Topklasse fotorendering met V-Ray

Visualisatie is zonder twijfel een groot onderdeel van de workflow van AEC Professionals. Of dat nu tijdens ontwerpbesprekingen met je team of klant is, of wanneer je jouw ontwerp ter goedkeuring voorlegt. Met V-Ray 5 for SketchUp kan je nu jouw ontwerp van idee tot fotorealistische render brengen door belichting aan te passen, schaduwen toe te voegen, reflecterende coatings bij te werken, globale belichtingsinstellingen te selecteren, en nog veel meer.

Begin met het verkennen van Chaos Cosmos, V-Ray’s robuuste, slimme 3D-inhoudsbibliotheek. Download render-klare content, zoals vegetatie en mensen, direct in jouw SketchUp ontwerp. Dit bespaart je tijd en modelleerkracht.

Nog beter, je kan ook profiteren van real-time rendermogelijkheden met V-Ray Vision. Vergeleken met langzamere, traditionele renderprocessen, kan je met V-Ray Vision snel en direct aanpassingen maken, terwijl je in SketchUp aan het modelleren bent. Met direct renderen binnen handbereik, kan je snel ideeën aan klanten presenteren en de doorlooptijd van projecten aanzienlijk verkorten. Op kantoor of volledig remote. Flexibiliteit ten top! Als je klaar bent met modelleren, kan je screenshots, animaties en panoramische beelden exporteren om ze in virtual reality te bekijken.

Over het verbeteren van uw ontwerpvisualisatieproces gesproken! Ga snel aan de slag met SketchUp Studio Subscription

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!