CASE STUDY

TUINAANLEG WAAR IEDER DETAIL BELANGRIJK IS

© Tuinontwerp Gert Kwanten

Gert Kwanten is gespecialiseerd in het ontwerp en de realisatie van exclusieve tuinarchitectuur. Of het nu gaat om een kleine stadstuin, een grote tuin of een representatieve bedrijfstuin. Hun vakmensen kunnen ieder tuinproject volledig, van ontwerp tot de aanleg en het onderhoud, verzorgen. Daarbij is ieder klein details belangrijk.

© Tuinontwerp Gert Kwanten

Bij Gert Kwanten ontwerpen ze een tuin die precies de sfeer ademt waar hun klanten naar op zoek zijn. Aan de basis van iedere mooie tuin ligt dan ook een goed doordacht tuinontwerp. En dit ontwerp maken ze bij Gert Kwanten in SketchUp Pro. Zo kunnen ze die precieze sfeer aan hun klanten, vanaf het eerste ontwerp, duidelijk over brengen.

“Sinds 2006 ontwerpen we onze tuinen in SketchUp Pro.” Aan het woord is een tuinarchitect van tuinaanleg Gert Kwanten. “We kozen hiervoor, omdat het ontwerpen in SketchUp een echte meerwaarde is. Ontwerpen in SketchUp Pro gaat dan ook heel erg snel. Wat we voordien met de hand tekenden, gaat veel sneller door gebruik te maken van SketchUp.”

© Tuinontwerp Gert Kwanten
© Tuinontwerp Gert Kwanten

In hun architectuur is ieder detail belangrijk en dit niet enkel in hun tuinaanleg en onderhoud. Ook bij de eerste stap, namelijk het maken van het tuinontwerp, komt hun oog voor detail op de voorgrond.

“Een ander voordeel van SketchUp, is dat je de ontwerpen zeer realistisch kunt maken, omdat je veel details kan toevoegen. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van 3D warehouse om bepaalde tuinmeubels toe te voegen aan het ontwerp.” Menen ze bij Tuinaanleg Gert Kwanten. “Wanneer we het eerste ontwerp tonen aan onze klanten, krijgen ze meteen een duidelijk beeld van hoe hun tuin er zal gaan uitzien. Op die manier kunnen we nog voor de aanleg van de tuin, het resultaat perfectionaliseren waardoor de klant niet voor verrassingen komt te staan en zeer tevreden kan zijn met het eindresultaat!”

© Tuinontwerp Gert Kwanten

© Tuinontwerp Gert Kwanten
© Tuinontwerp Gert Kwanten

Wil je ook jouw (tuin)ontwerpen naar een hoger niveau brengen? Probeer dan zeker SketchUp Pro. Je kan deze gratis 30 dagen testen met onze demo-versie. Ga vandaag nog aan de slag!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!